Radojević: Naš grad u 2021. ide ka novim uspesima

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević čestitao je Novu godinu svim građanima Severne Mitrovice, i u 2021. poželeo zdravlje i blagostanje.

Gradonačelnik se građanima zahvalio na poverenju i razumevanju i poručio da će i u 2021. zajedno ići ka novim uspesima.

„Dragi sugrađani, svaki dobar rezultat koji smo postigli u 2020. bio je moguć zahvaljujući vama, vašem poverenju i razumevanju. U ovoj godini smo više nego ikada shvatili koliko je bitno da sačuvamo svoje zdravlje kao i zdravlje naših najmilijih. Zahvalan sam što ste pokazali ogromnu odgovornost, podršku i razumevanje našim zdravstvenim radnicima u suzbijanju pandemije“, naveo je Radojević.

„Stoga želim da sa optimizmom uđemo u novu godinu, da ne podstičemo i ne ističemo razlike među nama, već da pronalazimo tačke koje nas spajaju ili makar približavaju jedne drugima. To je zajednički interes svih nas, a pre svega mladih generacija prema kojima bismo svi morali da imamo istu obavezu: da im ostavimo Severnu Mitrovicu stabilnu i razvijenu, bez podela i hipoteka prošlosti“, poručio je u novogodišnjoj čestitki Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević.

On je dodao da ćemo se truditi da naš grad u 2021. godini ide ka novim uspesima, kako bi se razvijao i bio još uređeniji, lepši, zeleniji i bolje mesto za život.

Gradonačelnik je svim građanima poželeo, prvenstveno dobro zdravlje, kako bi Nova 2021. godina bila ispunjena srećom i uspehom.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još