• Početna>
  • Vesti>

Arlov: Neka naredna godina bude srećnija, veselija i bolja od prethodne

Predsednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Milorad Arlov uputio je čestitke povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

“Svim Srbima i srpskoj deci na Kosovu i Metohiji srećna i uspešna Nova 2021. godina, da im donese radost, zdravlje, sreću i da svi u Novoj godini pobedimo zajedno ovu pošast koja je napala celu planetu. Poseban pozdrav i želju da Vam naredna godina bude srećnija, veselija i bolja želim deci i mladima sa poteškoćama u razvoju i njihovim porodicama na Kosovu i Metohiji” navodi Arlov u svojoj čestitki.

On je poručio da će i u 2021. godini, Odbor za pomoć Srbima i Republika Srpska učestvovati u svim humanitarnim akcijama i biti uz srpski narod na Kosovu i Metohiji.

“Naredna 2021. godina neka Vam bude mirna, prosperitetna, sa više radnih mesta i većim primanjima svima na Kosmetu. Želim, nadam se i radujem da u narednoj godini imate još više dece, radosti i veselja. Ako niz Vaše obraze i poteknu suze neka budu od radosti i sreće. Ono što mogu sigurno obećati da ćemo i naredne godine u svim humanim misijama Odbor, Republika Srpska i ja biti uz Vas” stoji u čestitki Milorada Arlova.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još