• Početna>
  • Vesti>

Novogodišnja čestitka direktorice JP “Mreža Most” Slađane Ivančević

Direktorica JP “Mreža Most” Slađana Ivančević uputila je novogodišnju čestitku, gledaocima, slušaocima i kolegama, a pre svega našem narodu na Kosovu i Metohiji. Govoreći o radu i značaju JP “Mreža Most” ona je istakla da su planovi u ovoj godini ispunjeni ali da uvek možemo više i bolje.

“Protekla godina je inače bila specifična za sve nas, pa samim tim i za naše preduzeće. Iako smo mi uspeli da i do sada uvek radimo u tim nekim vanrednim okolnostima s obzirom da radimo na prostoru naše Autonomne Pokrajine Kosova i Metohije, a znamo kakva je situacija više od dvadeset godina, ipak ova godina je bila teža od ostalih. Bez obzira na Kovid 19 koji nas prati od marta, mi smo kao kuća ipak i ovaj put ispunili sve one planirane zadatke koje smo imali. Što se tiče informativnog programa, što se tiče aktuelnosti, što se tiče svih bitnih pitanja u našoj zemlji, mi smo propratili to redovno. Naravno, bilo je mnogo manje kulturnih dešavanja, ali smo sve to pokrili i ove godine, propratili i naše gledaoce blagovremeno o svemu informisali”, rekla je direktorica JP “Mreža Most” Slađana Ivančević.

Uvek smo bili na svakom mestu i informisali naše gledaoce bilo da je u pitanju prostor Kosova i Metohije, ali i ostatak centralnog dela Srbije.

“Jeste. Već jedno četiri godine mi imamo dopisništvo u Beogradu Televizije Most sa tri mobilne ekipe, sa svim potrebnim kadrom koji obavlja svoj posao u centralnoj Srbiji. Smatrali smo da je to dobro jer ipak je Beograd glavni grad i tu ima najviše dešavanja, a mi želimo da svoje gledaoce  informišemo i o tome šta se dešava u centralnoj Srbiji. Na Kosovu i Metohiji imamo tri televizije i tri radio-stanice. Svakako je naš primarni zadatak da informišemo naše ljude na Kosovu i Metohiji, a i naše ljude širom centralne Srbije, okruženja pa i sveta da jednostavno budu upoznati sa svim onim stvarima koje se dešavaju na Kosovu i Metohiji, kao i sa životom kojim naš narod tamo živi”, ističe Ivančević.

Poznavajući Vas, uvek ćete reći da može mnogo bolje i više

“Ne volim da procenjujem, uvek to kažem, rad svojih kolega. Naš rad, i moj i naših kolega, svih vas procenjuju naši gledaoci. Ja mislim da smo mi uradili dobar posao i ove godine. Kao što ste i sami rekli, na svakom mestu smo bili, u svakom trenutku smo propratili sve najvažnije događaje, o svemu blagovremeno informisali naše gledaoce, uradili bezbroj priča, i lepih i manje lepih na prostoru Kosova i Metohije, posvetili apsolutnu pažnju onome što je bitno, što je važno. Unapredili smo i ove godine i tehniku, počela je uveliko gradnja zgrade Televizije Most i radija Kosovska Mitrovica u Sunčanoj dolini. Očekujemo sredinom godine da se u novu zgradu uselimo. Mnogo smo radili na kvalitetu kako programa, tako i tehnike. Svake godine je uvek nešto novo. Digitalizovali smo kompletno sve naše medije, novu opremu nabavili, sve što nedostaje, jer ne može se sve naravno odjednom, ali imamo neki plan, imamo neku svoju strategiju i sve ono što sanjamo i ono što smatramo da bi trebalo da ostvarimo, mi polako, ali sigurno to ostvarujemo”, rekla je Slađana Ivančević.

Vaše želje u 2021.godini.

“Ja želim prvo svojim kolegama da čestitam Novu godinu, svim našim gledaocima, našim slušaocima da poželim na prvom mestu puno zdravlja, jer to je ono što smo sada uspeli da vidimo da sve stvari možemo i nekako da rešimo, ali da je zdravlje ipak najvažnije. Želim zdravlje, želim sreću i našem narodu na Kosovu i Metohiji svakako želim mir jer to je ono što nas drži, to je ono što nam najviše treba”, poručila je direktorica JP “Mreža Most” Slađana Ivančević.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još