• Početna>
  • Vesti>

SG Priština i Kancelarija za KiM obezbedili paketiće za mališane sa teritorije Grada Prištine

U organizaciji Grada Prištine i Kancelarije za KiM obezbeđeni su novogodišnji paketići za svu decu uzrasta do polaska u školu odnosno decu koja pohađaju pripremni predškolski program-predškolce kao i svu decu nižeg uzrasta a koja imaju prebivalište na teritoriji Grada Prištine odnosno koja borave na teritoriji grada u statusu interno-raseljenih.

„Raspodela paketića će početi 28. 12.2020. godine i vršiće se svakim radnim danom od 9 do 14 časova osim za dane praznika i neradnim danima, te se s tim u vezi pozivaju roditelji dece da preuzmu paketiće na sledećim odredištima: za decu predškolskog uzrasta podela paketića će se organizovati u prostorijama PU Đurđevak u Gračanici za predškolsku decu upisanu u toj ustanovi kao i u prostorijama OŠ Miladin Mitić u Lapljem Selu za predškolsku decu upisanu u toj ustanovi, za svu ostalu decu nižeg uzrasta podela paketića se vršiti u prostorijama Crvenog krsta u Gračanici-Padalište. Takođe obaveštavamo roditelje da prilikom prijavljivanja i podizanja paketića dostave izvod za decu kao dokaz i biometrijsku ličnu kartu radi identifikacije.

Zbog epidemije izazvane korona virusom mole se svi učesnici programa da se pridržavaju propisanih mera zaštite.

Za sve dodatne informacije mogu se obratiti na telefon Grada Prištine 038-65522, navodi se u saopštenju opštine grada Prištine.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još