• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija traži Rijada Sopjanija zbog nedavnih pljački u Prištini

Kosovska policija traži Rijada Sopjanija jer je osumnjičen  za umešanost u nedavne slučajeve pljačke u Prištini, piše Reporteri.

Kosovska policija saopštila je da je Sopjani u bekstvu i zatražila pomoć građana kako bi bio pronađen.

Portparol kosovske policije za prištinski region Agron Borovci rekao je da je u vezi sa nedavnim pljačkama Regionalna uprava policije u Prištini preduzela sve policijske mere u pogledu istrage, identifikacije i hvatanja, kao i da obrađuje važne informacije i izvodi akcije pretresa i potrage za određenim grupama i pojedincima koji su uključeni u ove slučajeve.

„Rijad Sopjani, 19 godina, muškarac, poreklom sa Kosova, za koga se sumnja da je umešan u pljačke koje policija istražuje. Policija je za ovim osumnjičenim, koji je trenutno u bekstvu, proglasila potragu, pa pozivamo sve one koji imaju informacije o njegovom prebivalištu ili bilo koje druge informacije koje bi doprinele njegovom hapšenju da ih proslede policiji putem linije 192. ili u bilo kom drugom obliku“, rekao je Borovci.

Podsetimo, poslednjih dana dogodile su se pljačke banaka i mikrofinansijskih institucija. Samo u poslednja dva dana bilo je nekoliko takvih slučajeva.

Izvor: Kosovo online / Reporteri

Comments

Pročitaj još