Najnovije bezočne laži i uvrede kvazi patriota

Koliko god se Đilasovi predstavnici ekstremnih grupa, kvazi patriote, lažni borci za prava srpskog naroda, vodili tezom da sto puta ponovljena laž može postati istina, uvek ćemo iznova odgovarati istinom jer je to najjača odbrana interesa srpskog naroda.

Najnovije bezočne laži i uvrede na račun onih koji se godinama bore za Srbe na Kosovu i Metohiji, poput predsednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića, sraman su pokušaj istrošenih političara koje je srpski narod na Kosmetu na izborima više puta odbacio, da na štetu sopstvenog naroda, zbunjujući ga i podižući tenzije, prigrabe sebi malo medijskog prostora.

Jedina istina na koju su kvazi “otadžbinari” pokušali da bace stotine laži, ostala je kao bedem nakon posete direktora Petra Petkovića, a to je da srpski narod nema razloga za bojazan, da elektrosistem nastavlja da funkcioniše i građane snabdeva električnom energijom, a da radnici EPS nastavljaju da zarađuju svoje plate i svojim porodicama stvaraju uslove za opstanak na ovim prostorima.

Sve ostale insinuacije će se raspršiti 15. decembra, ali ovi prevaranti ni tada neće smoći smage da upute izvinjenje predsedniku Vučiću, direktoru Petkoviću i srpskom narodu.

Izvor RKM/saopštenje

Comments

Pročitaj još