• Početna>
  • Vesti>

Petar Petković sutra u poseti Kosovskoj Mitrovici i Banjskoj

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, posetiće 7. i 8. decembra Kosovsku Mitrovicu, Banjsku i Zubin Potok, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

U ponedeljak, 7. decembra, u 10 sati, u Kosovskoj Mitrovici, Petković će obići Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica i novoizgrađenu PCR laboratoriju.

U 11:10 sati Petar Petković će u Birou Kancelarije za Kosovo i Metohiju održati sastanak sa novoizabranim gradonačelnikom Severne Mitrovice, Milanom Radojevićem. Sastanku će prisustvovati i predsednik Srpske liste Goran Rakić i predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

U 12:10 sati, direktor Petković će se u Rektoratu Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici sastati sa rektorom Zdravkom Vitoševićem.

U 13 sati predviđeno je da Petković poseti sedmočlanu porodicu Nedeljković, kojoj je Opština Kosovska Mitrovica, uz pomoć Kancelarije za Kosovo i Metohiju, obezbedila je novčana sredstva za adaptaciju porodične kuće.

U 14 sati direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obići će manastir Banjska, gde će razgovarati sa vladikom raško-prizrenskim i kosovsko-metohijskim Teodosijem

U 15 sati Petković će obići Zdravstveno–turistički kompleks „Rajska banja“

Sve navedene aktivnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, biće sprovedene u skladu sa zdravstvenim merama, propisanim zbog trenutne epidemiološke situacije, prouzrokovane virusom Kovid 19.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Comments

Pročitaj još