• Početna>
  • Vesti>

Kandidat SL za gradonačelnika Milan Radojević: Upućujem svaki vid podrške ženama – žrtvama nasilja

Kandidat Srpske liste za gradonačelnika Severne Mitrovice Milan Radojević priključio se danas uličnoj akciji, koju su u centru grada organizovali zaposleni u Regionalnoj sigurnoj kući u Zubinom Potoku, a povodom 25. novembra – Svetskog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Radojević je tom prilikom dao podršku svakoj vrsti borbe protiv ove neželjene pojave u društvu i ohrabrio žene – žrtve da prijave nasilnika i potraže institucionalnu pomoć.

„Naše žene, naše majke, naše sestre su najvrednije što imamo, bogatstvo i želim da im se zahvalim što svakodnevno vode borbu za očuvanje naših porodica. Sa druge strane, mi smo kao muškarci dužni da ih zaštitimo, da vodimo brigu o njima, kao što one vode brigu o nama“ poručio je Radojević.

Radojević je zahvalio šefici Opštinske administracije Severna Mitrovica Adrijani Hodžić  na velikom zalaganju, koje je za rezultat imalo otvaranje sigurne kuće, koja na najkonkretniji način zbrinjava žrtve na severu Kosova.

„Upućujemo svaki vid podrške ženama-žrtvama nasilja kao lokalna samouprava, a ja bih više voleo da to činima kao društvo“  dodao je kandidat za gradonačelnika.

Izbori za gradonačelnika Severne Mitrovice biće održani 29. novembra.

Izvor i foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još