• Početna>
  • Vesti>

OEBS Kosovo: Iphone SE za najbolji video zapis/ fotografiju u borbi protv Kovida 19

OEBS misija na Kosovu pokrenula je kampanju pod nazivom “Mladi čuvaju zdravlje” i otvorila poziv za najbolje kreativne video zapise/fotografije za podizanje svesti u borbi protiv Kovida 19.

Mladi od 18 do 29 godina koji žive na Kosovu pozivaju se da učestvuju.

“Pokažite nam kako ste doprineli sprečavanju širenja Kovida-19 u vašem svakodnevnom životu, kod kuće, na ulici, u školi, u restoranu ili kafiću, u parku, itd?

Pokažite nam kako ste pomogli drugima – volontiranjem, kupujući namirnice za komšije slabijeg zdravlja, pomažući mlađim rođacima ili prijateljima sa učenjem i radom od kuće” stoji u pozivu.

Fotografija ili video zapis treba da sadrže pozitivnu poruku o tome kako se najbolje komunicira sa drugima uz istovremeno savesno poštovanje mera zaštite u vreme Kovida-19.

Zajedno sa fotografijom/video zapisom pošaljite i svoj #hashtag na bilo kom jeziku da biste se pridružili kampanji #KeepingYOUthHealthy!

Video zapisi takođe mogu da koriste skečeve, humor, muziku, pesmu i/ili ples kojima se pokazuje kako zaista brinemo jedni o drugima u borbi protiv Kovida-19.

Pošaljite najviše tri (3) fotografije i/ili najviše tri (3) kratka kreativna video zapisa, ne duža od po jednog (1) minuta, na engleskom ili bilo kom od jezika koji se govore na Kosovu.

Najbolji i najoriginalniji video zapisi i fotografije biće deo video kampanje Misije OEBS-a na Kosovu koju će emitovati različite medijske kuće.

Autori najbolje 3 fotografije i video zapisa dobiće i Iphone SE!

Učestvujte u kampanji #KeepingYOUth Healthy i ostvarite pozitivan i spasonosan uticaj na vašu porodicu i zajednicu!

Pokažite nam da vam je stalo, navodi OEBS.

Prijavite se tako što ćete kreativne fotografije/video zapise poslati na:  mahir.shehu@osce.orgnajkasnije do 23. novembra 2020, 17 časova .

Comments

Pročitaj još