Ðurić: Kamberi je vuk u jagnjećoj koži

Potpredsednik Glavnog odbora SNS i budući ambasador Srbije u SAD, Marko Ðurić, ocenio je danas da je Šaip Kamberi “vuk u jagnjećoj koži” jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne ciljeve narativom o ugroženoj demokratiji i ljudskim pravima, prenosi Tanjug.

“Koliko god neverovatno spoljnom posmatraču izgledalo, političko utočiste za ovaj hiljadu puta viđen scenario Kamberi nalazi u Beogradu, u delu domaće medijsko-političke klike, povezane sa vrhovnim tajkunom Srbije”, naveo je Ðurić i dodao da je Kamberi, poslanik Ujedinjene doline-SDA, “novi heroj Ðilasovih medija”.

Kako navodi, ovaj put su oni potcenili i sopstvene, malobrojne simpatizere i na putu su da naprave “ko zna koji po redu autogol”.

Ðurić kaže da svi želimo i borimo se za punu ravnopravnost građana Srbije bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost i da je Aleksandar Vučić uradio više u ekonomskom i političkom smislu za delove zemlje u kojima žive pripadnici nevećinskih zajednica nego bilo koji srpski lider pre njega, i time je stabilizovao i harmonizovao međunacionalne odnose u zemlji.

“Srbiju je time učinio jačom, i baš niko kome je Srbija na srcu neće nasesti na izlizanu tajkunsko-velikoalbansku providnu matricu”, naveo je Ðurić.

Izvor: Kosovo online / Tanjug

Comments