• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Kad god su nas Tadić i Đilas branili, Srbi na KiM su bivali sve malobrojniji

“Samo neka nas Boris Tadić i Dragan Đilas ne brane, jer kad god su nas oni branili, Srbi na Kosovu i Metohiji su bivali sve malobrojniji, a Kosovo i Metohija sve udeljenije od Srbije”, navodi Srpska lista u svom saopštenju.

“Kakvo moralno opravdanje za napade na državotvornu politiku predsednika Vučića i njegovu borbu za Kosovo i Metohiju mogu da imaju ljudi koji su nas graničnim prelazima ogradili od centralne Srbije, dali sve ne dobivši ništa i pljunuli na sve što je srpskom narodu sveto?

Žao nam je što na ovaj način moramo da se osvrćemo na izjave bivšeg predsednika Srbije, ali nam je još više žao što je Srbija ikada imala takvog predsednika i što su Srbi na Kosovu i Metohiji morali da se pomoći uzaludno nadaju od nekoga ko ni za nas ni za Kosovo i Metohiju nikada nije iskreno mario.

A Dragana Đilasa ne treba ni pominjati, osim kao lika iz neke priče o organizovanom kriminalu, jer on nikada ni u čemu nije bio dobar osim u lopovluku i otimačini, a što je Srbiji i nama na Kosovu i Metohiji bilo teže, on je krao više i nezasitije.

Ta tragikomična galerija antijunaka srpske istorije odbija da shvati da je njihovo vreme prošlo, i da Srbija i srpski narod na Kosovu i Metohiji više nikada neće biti žrtve ni njihove lakomosti, ni njihove nesposobnosti.    

Možda vas za velike pare mogu podržati neki lažni Srbi sa Kosova i Metohije, oni što prebivaju na Savskom Vencu, ili oni što snimaju predizborne spotove na albanskom, ali nijedan pravi Srbin neće vam dozvoliti da lažete i izmišljate praveći se da ne shvatate da vas je Srbija preživala isključivo zahvaljujući Aleksandru Vučiću i rešenosti građana da vam ne dozvole da sahranite njihovu budućnost!”, stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još