• Početna>
  • Vesti>

Đurić odgovorio Zaharovoj na neprimerenu poruku: Sram Vas bilo

Beograd, 16. maja 2019. - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djuric (na slici) sastao se danas sa ambasadorom Slovenije Iztokom Jarcom. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić reagovao je porukom “Sram vas bilo” na objavu portparolke Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marije Zaharove koja je susret Donalda Trampa i Aleksandra Vučića prokomentarisala uz kadar iz filma “Niske strasti“.

Marija Zaharova je na svom Fejsbuk nalogu fotografijom scene iz filma “Niske strasti”, na kojoj glumica Šeron Stoun visoko prekršta noge, prokomentarisala susret srpskog i američkog predsednika.

“Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da ste na ispitivanju, sedite kao na fotografiji br. 2. Ko god da si. Samo veruj”, napisala je portparolka ruske diplomatije.

Na ovu objavu je reagovao Marko Đurić podsećanjem da predsednik Vučić nikada i nigde nije rekao nijednu ružnu reč protiv Rusije.

“A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu, a ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo!” poručio je Đurić Zaharovoj.

Nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu i susreta sa predsednikom SAD-a Donaldom Trampom, oglasila se i portparolka Ministrarstva spoljnih poslova Rusije.

Naime, Zaharova je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju predsednika Srbije iz Bele kuće, upoređujući je sa kultnom scenom iz filma “Niske strasti”.

Izvor: RTS

Comments

Pročitaj još