• Početna>
  • Vesti>

Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Komunalac” iz Gračanice uredili bolnički okrug u Lapljem Selu

Na zahtev načelnika i osoblja Infektivnog odeljenja bolnice u Lapljem Selu Javno komunalno preduzeće “Komunalac” iz Gračanice izvršilo je uređenje bolničkog okruga.

Igor Aritonović direktor JKP “Komunalac” kaže da su uprkos ograničenim sredstvima uspeli da implementiraju projekat u skladu sa željenim standardima.

“Vodili smo se činjenicom da u ovom teškom trenutku ne sme ništa da stane na put ljudima koji čuvaju naše živote i leče naše sugrađane. Uprkos ograničenim sredstvima i logistikom mi smo uspeli da na svoj način, nađemo mogućnost i ovaj projekat implementiramo u skladu sa standardima i u skladu sa zahtevom koji nam je bio upućen. Ja sam posebno ponosan na svoje kolege koje su danas tu sa mnom jer smo ovo radili ne samo kao jedan od projekata, već kao jednu ideju da pokažemo solidarnost, da pokažemo da kada je teško svi možemo da budemo jedan tim i da svi možemo da radimo u korist našeg naroda. Mi smo očistili prilaz KOVID Ambulanti i uradili parterno uređenje, prilaz gde vozila hitne pomoći mogu bez ikakvih problema da priđu i da pacijenti budu bezbedno transportovani do bolničkih soba. Potpuno smo odvojili komunikaciju KOVID bolnice sa ostatkom interne i dečije klinike u Lapljem Selu.” rekao je Aritonović.

Izvor. Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još