• Početna>
  • Vesti>

“Nema plana, nema programa, nema bilo čega što nude”

Foto: Tanjug

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da i nije očekivao od Obradovića, Đilasa i Jeremića bilo koju reč ili program vezan za pobedu koronavirusa.

Isto mišljenje ima i po pitanju Kosova i Metohije.

“Boško Obradović je u svom nenadahnutom saopštenju danas saopštio upravo to – da niti vide šta bi trebalo da se uradi da građani Srbije žive bolje, niti na bilo koji način razmišljaju o Kosovu i Metohiji.

Naprotiv, razmišljaju isključivo o svojoj fotelji. Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu, kao i na ljude iz SNS-a, postali su im jedina mantra koje se drže”, naveo Stefanović u saopštenju.

Nemaju nameru, rekao je on, da pruže odgovore građanima Srbije kako su za predsedničkog kandidata podržali čoveka koji je tražio da takozvano Kosovo bude primljeno u Interpol, ne mogu da objasne kako su u koaliciji sa ljudima koji su postavili carine i granice između centralne Srbije i njene južne pokrajine, još manje kako su potpisivali sporazume i donosili odluke koje su srpskom narodu donele samo manje suvereniteta na KiM, a ne više.

Prema njegovim tvrdnjama, ništa to ne umeju, ne mogu i neće da objasne, jer brinu jedino o tome kako da kroz neke nove pljačkaške mahinacije i nove firme za prodaju sekundi ili čega već drugog namire svoje interese.

Pošto je samo to u pitanju, naveo je funkcioner SNS, očigledno je da će kampanju protiv Aleksandra Vučića i svih drugih koji se bore za srpsko Kosovo i Metohiju nastaviti.

“Niti njih interesuje suština, niti ih interesuje to što Aleksandar Vučić u borbi za Kosovo i Metohiju radi, te samim tim ni činjenica da je upravo on vratio za pregovarački sto temu KiM koja je, da ne budemo licemerni, za većinu zapadnih zemalja bila već odavno završena”, kazao je Stefanović.

“Jasno je sve to njima, ali nezajažljiva, neutoljiva žeđ za foteljom je mnogo jača. I očigledno je da su reči, koje sam uputio u jednom od prethodnih reagovanja, da nema plana, nema programa, nema bilo čega što nude i što bi bilo od koristi građanima Srbije, apsolutna istina”, zaključio je Stefanović.

Izvor B92

Comments

Pročitaj još