• Početna>
  • Vesti>

HO “Solidarnost za Kosovo” obezbedila opremu atletičarima iz Prilužja

Humanitarna organizacija “Solidarnost za Kosovo” obezbedila je opremu altetskom klubu “Prilužje”, saopštio je osnivač te organizacije Arno Gujon.

“Upoznajte naše mlade atletske šampione sa Kosova i Metohije. Stefan, Uroš, Aleksa, Tijana, Marija, Milena i njihovi vršnjaci, članovi AK ‘Prilužje’, godinama unazad nižu sportske uspehe i osvajaju brojne medalje. Ponosni na njihove rezultate odlučili smo da im pomognemo i kupimo nove trenerke i opremu”, poručio je Gujon.

Francuski humanitarac je istakao da ova deca, predvođena iskusnim trenerom i pedagogom, profesorom Dejanom Dimitrijevićem, imaju blistavu budućnost.

“Veoma često, sportski klubovi u enklavama zavise od volje i zalaganja jednog čoveka. Upravo jednog takvog čoveka ima Prilužje. Prof. Dimitrijević godinama neumorno prati naše zlatne mališane sa Kosmeta i brine o njihovom razvoju. Njegova uloga je ogromna a mi smo tu da mu pomognemo što je više moguće”, naglasio je Gujon.

Profesoru i deci poželeo je još puno medalja ali ovaj put, kako je naveo, u opremi humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo”.

Izvor Kosovoonline

Comments

Pročitaj još