• Početna>
  • Vesti>

Geci: Nakon saslušanja Tačija život mi je u opasnosti

Bivši poslanik u kosovskoj skupštini Gani Geci oglasio se na svom Fejsbuk profilu uz konstataciju da mu je život u opasnosti, nakon saslušanja predsednika Hašima Tačija u Haškom sudu za ratne zločine, prenosi Gazeta ekspres.

Geci je na Fejsbuku objavio video poruku u kojoj je rekao rekao da je iz Brisela i prijateljskih zemalja Kosova dobio informacije da mu je život u opasnosti.

“Želim da podelim neke informacije sa vama i građanima Kosova, jer su me juče oko 18:00 na telefon zvali neki ljudi iz Evropske unije, Brisela i Holandije. Želim vam reći da nakon saslušanja predsednika, Brisel ima informacije da mi je život u opasnosti. Zato želim da podelim ove informacije sa vama. Juče mi je rečeno da budem oprezan”, rekao je Geci, između ostalog..

Gani Geci je u septembru 2018 godine javno optužio Hašima Tačija da je naredio ubistvo nekadašnjeg ministra odbrane Vlade Bujara Bukošija dok je bio u egzilu kao i Ahmeta Krasnićija, čiju ostaci tela su sahranjeni u Prištini 20. godina nakon ubistva 1998. godine u Tirani.

Izvor Gazeta Express,Kosovo Online

Comments

Pročitaj još