• Početna>
  • Vesti>

Kompanija “Akva breza” donirala osam tona pijaće vode KBC u Severnoj Mitrovici

Kompanija za proizvodnju flaširane vode „Akva breza“ iz Štrpca pomogla je danas rad Kliničko bolničkog centra u Severnoj Mitrovici sa osam tona pijaće vode.

Ovu vrednu donaciju kompanije, koja je u saradnji sa Opštinom Štrpce i pre par meseci obezbedila sličnu pomoć za pacijente i osoblje Kliničko bolničkog centra i Studentskog centra, primio je zamenik direktora KBC dr Dragiša Milović.

Milović je naglasio da je ovo preko potrebna pomoć koja će olakšati prevazilaženje teške situacije izazvane pandemijom korona virusa.

„Zdravstveni radnici rade mukotrpno i trude se da izdrže i nadam se da ćemo uz ovakve vrste pomoći koje nam stižu od kompanija i pojedinaca uspeti da pobedimo i ovu pandemiju. Hvala još jednom na pomoći“, rekao je Milović.

Izvršni direktor kompanije „Akva breza“ Raško Milenković rekao je da je ovo nastavak akcije pružanja pomoći KBC u Severnoj Mitrovici.

„Na inicijativu gradonačelnika Štrpca Bratislava Nikolića i u saradnji sa ovom opštinom doneli smo kamion flaširane vode za potrebe KBC. Nadamo se da će ova donacija doprineti da se poboljša situacija sa koronavirusom i da će pacijentima, ali i zaposlenima dobro doći voda u ovim toplim letnjim danima“, rekao je Milenković i zahvalio medicinskom osoblju i zaposlenima u zdravstvu koji se, kako je rekao, herojski bore sa koronavirusom.

Milenković je naglasio da će kompanije „Akva breza“ nastaviti sa ovakvim akcijama i u budućnosti i da će pomagati svima onima kojima je ovakav vid pomoći potreban.

Izvor: Kosovo onlajn

Comments

Pročitaj još