Milorad Arlov čestitao Dan opštine Zvečan

Predsednik Odbora za pomoć srpakom narodu na Kosovu i Metohiji iz Banjaluke Milorad Arlov uputi je česttku rukovodstvu i stanovnicima opštine Zvečan povodom Petrovdana, Dana ove opštine. Čestitku prenosimo u celosti.

“Čestitam predsjedniku opštine Ivanu Todosijeviću, rukovodstvu opštine, sveštenstvu i građanima opštine Zvečan srećan Petrovdan, Dan opštine i 29 rođendan opštine Zvečan. Čestitam rukovodstvu na vođenju i izuzetnoj brizi o građanima, institucijama i prosperitetu opštine zvečan matica Srbija u Zvečanu gradi naselje “Sunčanu dolinu” jedno od najvećih novih naselja ne samo na Kosmetu nego i Srbiji i doprinijeće poboljšanju života u Vašoj optini..

Kao predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske i počasni građanin Mitrovičkog okruga, a time i počasni građanin opštine Zvečan želim Vam veći prosperitet, natalitet, bolji život, kvalitetniju infrakstrukturu, više radnih mjesta i zadovoljstvo vaših građana.

Sa ponosom mogu reći da naš Odbor u svim svojim projektima naročito “Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske” nikad nije zaobišao Vašu opštinu, vaša djeca sa uvijek u do sad osam projekata bila gosti Republike Srpske.

Naš Odbor i ja lično pokreniuli smo niz bratimljenja Vaše opštine i osnovnih škola sa opštinama i osnovnim školama iz Republike Srpske. To vam obećavam da ćemo takvu saradnju imati u budućnosti.
Ponosan sam što sam kao čovjek koji humano pomaže srpski narod na Kosovu i Metohiji od Vaše opštine dobio najviše plaketa i priznanja u posljednjih deset godina svake godine bio na proslavi ovog Važnog dana i datuma za Vašu opštinu.
Ove godine slavlje i okupljanje spričila je globalna svjetska pandemija izazvana virusom korona. Proslavite ga najužem krugu poštujući propšise, a mi ćemo u mislima i duši biti s Vama.
Ostaje nam da se nadamo da će naredni 30 rođendan biti veličanstven sa što više gostiju da zajedno proslovimo onako kako Vi na Kosovu i Metohiji jedinstveno slavite.
Nadam se da ću i ja lično moći biti di tog slavlja, ako mi dozvole ulazak na Kosovo i Metohiju koji mi je zabranjen od strane policije Kosova 26.juna 2020.godine.”

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još