• Početna>
  • Vesti>

Gračanica: Prve akcije novoformiranog komunalnog preduzeća “Ekologija”

Novoformirano komunalno preduzeće d.d. “Ekologija” u Gračanici ima misiju da podigne svest građana o očuvanju životne sredine, upravlja komunalnim otpadom kao i održavanje javnih površina i zelenila.

Preduzeće ima cilj da bude na usluzi građanima, da bude mehanizam koji će svi koristiti, naglašava direktor JKP “Ekologija” Igor Aritonović.

“Mi smo preduzeće koje će vršiti usluge, preduzeće koje će biti dom i mehanizam koji će svima služiti u vrlo praktičnom smislu. Želimo da budemo aktivan partner građanima i želimo da živimo zajedno, da delujemo zajedno, da sa građanima svakodnevno delimo i dobro a i ono loše,” rekao je za RTV Gračanica Igor Aritonović.

Aritonović dodaje da će sa ovim preduzećem građani imati kvalitetnije i bolje usluge.

“Obećavam da će Gračanica dobiti bolje i kvalitetnije usluge, građani će imati partnere koji će biti dostupni u samoj Gračanici, mogu da nas kontaktiraju kad god im budu potrebne naše usluge, ne moraju zvanično da nas kontaktiraju mi smo ljudi iz Gračanice i oni će moći stalno nas vide,” ističe Aritonović.

Među prvim akcijama koje je preduzeće d.d. “Ekologija” sprovelo je čišćenje parka zgrade RTV Gračanica, direktor Saša Micić kaže da će sa ovim preduzećem Gračanica sigurno biti čistija.

“Radnici novoformiranog preduzeća “Ekologija” su izrazili želju da počnu prve svoje delatnosti čišćenjem parka RTV Gračanica, ja im na tome ovom prilikom zahvaljujem. Po svemu sudeći, mislim da ćemo sa ovim novim preduzećem imati sigurno čistiju Gračanicu,” rekao je Micić.

Ovo je tek početak rada d.d. “Ekologija”,a iz ovog preduzeća ističu da im je briga i dobrobit građana prioritet i najvažniji segment rada.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još