• Početna>
  • Vesti>

Spirić: Naši građani znaju koliko je važno da osetimo brigu države

Predsednik privremenog opštinskog organa i vršilac dužnosti gradonačelnika Opštine Severna Mitrovica Aleksandar Spirić je izrazio zadovoljstvo što sa ponosom može da kaže da je naš grad još jednom pokazao visok nivo političke svesti i svoju podršku na nedeljnim parlamentarnim izborima, dao stranci koja je jedina do sad delima pokazala kako se brine o narodu.

” Naši građani znaju koliko je za nas važno da tu brigu države osetimo i vidimo, a Kosovska Mitrovica je slika i prilika posvećene i osvedočene politike predsednika Srbije i lidera pobedničkog SNS-a Aleksandra Vučića. Naš narod u Kosovskoj Mitrovici je svojim glasom poručio da sve to primećuje, ceni i zahvalan je što ispred sebe ima ozbiljno, posvećeno i pošteno državno rukovodstvo.

Kao predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica i vršilac dužnosti gradonačelnika, osećam potrebu da građanima zahvalim i da im poručim da nemaju razloga za brigu. Pred nama je period sigurnih, mudrih političkih poteza i odluka, jer ste vi tako odlučili. Prvi postulat te politike ostaje briga o svakom čoveku, a posebno na Kosovu i Metohiji. Politika predsednika Srbije i stranke čiji je lider, dala je lekciju svim ostalim političkim opcijama, o tome kako se radom i rezultatima postaje prijatelj naroda”, rekao je Aleksandar Spirić.

Kosovska Mitrovica nastavlja dalje punim intezitetom da napreduje gradnjom novih značajnih infrastrukturnih projekata, a sve u cilju boljeg života građana, pre svega naš prioritet u narednom periodu je zapošljavanje mladih.


“Građanima Kosovske Mitrovice zahvaljujem što su umeli da tu iskrenu brigu nagrade poverenjem, a budućim poslanicima u ime građana čestitam na pobedi odgovorne, dosledne i predane političke misli koju im sada valja čuvati”, zaključio je Spirić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još