• Početna>
  • Vesti>

Spirić: Neizmerna zahvalnost Milanu Radojičiću na upornosti u inicijativi za izgradnju stadiona u Kosovskoj Mitrovici

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić uputio je “neizmernu zahvalnost Srpskoj listi, pre svega potpredsedniku Milanu Radojičiću, koji je inicirao i bio uporan u ostvarenju da deca Kosovske Mitrovice dobiju stadion i sportski kompleks” navodi se u saopštenju dostavljenom našem radiju.

“To je potvrda da ćemo svi zajedničkim snagama uspeti da stvaramo bolje uslove za budućnost naše dece. Današnji događaj, kojim je označen početka radova na izgradnji stadiona, dokaz je koliko je Milan Radojičić bio istrajan obrativši se svim relevantnim instancama, kako bi nakon više od dve decenije i Kosovska Mitrovica dobila fubalski stadion” navodi Spirić.

Istakao je da je Radojičić prepoznao važnost sportskog angažovanja mladih koji su postignutim uspesima zaslužili da im se obezbede optimalni uslovi za treniranje i profesionalno bavljenje sportom.

“Kosovska Mitrovica je grad fudbala, a brojni Mitrovčani su svoju karijeru nastavili u velikim klubovima Srbije i Evrope, što je potpredsednik Srpske liste Milan Radojičić prepoznao i nije se libio da zakuca na sva vrata, kako bi ovaj projekat počeo sa realizacijom” zaključuje se u saopštenju Aleksandra Spirića, predsednika PO Opštine Kosovska Mitrovica.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Tanjug

Comments

Pročitaj još