• Početna>
  • Vesti>

Pavićević: Mudra politika Aleksandra Vučića garant opstanka Srba na KiM

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dejan Pavićević nakon obilaska Doma zdravlja u Osojanu potvrdio je da će prostorije ove ustanove uskoro biti rekonstruisane i obnovljene sredstvima koje je izdvojila Vlada Republike Srbije, a zatim nastavio posetu srpskim porodicama.

U selu Tučep u opštini Istok, Pavićević je posetio ugledno višečlano domaćinstvo Milana Džolića i tom prilikom je istako da će Vlada Republike Srbije i Kancelarija za Kosovo i Metohiju nastaviti da pomaže svom narodu na KiM.

„U narednom periodu u još većem obimu će se pomagati srpski narod na KiM, a posebno višečlana domaćinstva kako bi se izgradili čvrsti temelji za opstanak i ostanak na prostoru KiM. Jedno je sigurno da će se sve postići zahvaljujući mudroj politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića“, rekao je Pavićević.

Planiran je za danas i sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave Klina koja je smeštena u povrtaničkom srpskom selu Vidanje, kao i poseta porodicama Vulićević u Vidanju i Dašić u Rudice.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još