Članovi Srpske napredne stranke na Trgu kneza Lazara

Članovi Srpske napredne stranke su danas ispred svojih prostorija, na Trgu kneza Lazara, informisali građane o daljim planovima za budući razvoj grada i dosadašnjim postignutim uspesima.

Građani Kosovske Mitrovice su imali priliku da se upoznaju sa kandidatima za narodne poslanike sa izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Uz deljenje propagandnog materijala, članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke građane su sa štanda na Trgu kneza Lazara podsećali na ispunjena obećanja.

Kadidat za narodnog poslanika Danijela Vujičić kaže da lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” izlazi sa konkretnim i rezultatima i jasnim ciljevima i dodaje da im veliko interesovanje građana govori da su na pravom putu.

“Po prvi put, Kosovo i Metohija su uvršteni u Nacionalni plan 2020-2025, a ono što nas sve ohrabruje su investicije u vrednosti od 160 miliona dinara. Cilj nam je da obiđemo svaku porodicu, svako dete na Kosovu i Metohiji, bez razlike, ma gde ono živelo, bilo da je to u Leposaviću, Kosovskoj Mitrovici ili Gračanici. Izlazimo sa jasnim zadacima i ciljevima. Prioritet nam je mir na ovim prostorima ali naravno i stvaranje uslova za bolji rad i kvalitet života. Uložili smo puno toga u obrazovanje i cilj nam je zapravo očuvanje našeg pisma, naše kulture i našeg identiteta. Ulagali smo u zdravstvo, tako ćemo i nastaviti a u narednom periodu ćemo ulagati i u infrastrukturu, poljoprivredu i sve vidove života i rada. Cilj nam je da gradimo život i budućnost na ovim prostorima” rekla je u svom obraćanju Vujičić.

Predsenik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić navodi su ulice Kosovske Mitrovice, dolaskom Srpske napredne stranke potpuno drugačije i da će u budućnosti, svaki pojedinac i građanin osetiti podršku Beograda.

“Kosovska Mitrovica ide dalje i to je pokazatelj, da sve ono što smo uradili i što ćemo uraditi, da je država Srbija prisutna. Predsednik Aleksandar Vučić je dokazao da sve kada su u pitanju građani Kosmeta. U sveobuhvatnom paketu mera jasno je definisano da svaki građanin treba da oseti boljitak, što se već vidi i primećuje. Ulice Kosovske Mitrovice su potpuno drugačije dolaskom Srpske napredne stranke i to je jasan pokazatelj svega onoga što radimo iz dana u dan. Građani moraju da budu svesni da će svaki pojedinac osetiti tu privilegiju i podršku koja dolazi iz Beograda. Jaka Srbija, jači Kosmet i svakako jaka Kosovska Mitrovica. Jačina se ogleda i u tome što 21. juna treba da pokažemo koliko su značajni i bitni izbori u našem gradu ali značaj se ogleda kroz slogu, jedinstvo i solidarnost, jer nas je to održalo svih ovih godina a sada je to iznad svega najpotrebnije” rekao je Spirić.

Građani Kosovske Mitrovice su bili u prilici da se na postavljenom štandu upoznaju sa kandidatima i čuju o postignutim i budućim planovima o razvoju Kosovske Mitrovice.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još