• Početna>
  • Vesti>

Bojović danas u poseti opštinama Kosovska Vitina i Gnjilane

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zoran Bojović obići će danas opštinu Kosovska Vitina, a nastaviće i posetu opštini Gnjilane.

Bojović će prvo u selu Mogila obići socijalno ugrožene porodice Dragana Đokića i Saše Simića, čije se kuće nalaze u finalnoj fazi izgradnje, a sredstva za izgradnju kuća obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

U 10:30 sati predvićeno je da Zoran Bojović, u selu Gornje Kusce (opština Gnjilane), poseti privatno preduzeća „KO-Plast“, koje se bavi proizvodnjom plastičnih proizvoda, a nakon toga, u 11 sati, i porodičnu krojačku radnju „Denić“, u kojoj je sašiveno više od 3.000 zaštitnih maski za potrebe stanovništa.

U 11:30 sati, u selu Straža, Bojoviće će obići socijalno ugroženu, desetočlanu, porodicu Ivana Cvetkovića, koja se bavi poljoprivredom i stočarstvom, a u 12:15 sati, u Koretištu, socijalno ugroženu, šestočlanu porodicu Marka Maksimovića. Ovim porodicama izgrađene su kuće, sredstvima koje je obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Izvor: RKM (saopštenje)

Comments

Pročitaj još