• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Rašić i Trajković pokušavaju da lažima skrenu pažnju javnosti sa pozitivnih podataka

“Dok se čitava nacija, uz pomoć vrednih i požrtvovanih lekara, medicinskih sestara, policajaca, vojnika, i svih odgovornih i poštenih građana bori sa koronavirusom, Dragan Đilas je ubacio žeton za Rent-a-Radu Trajković i Slavišu Ristića da lažu i kleveću sopstvenu državu, od čega neće imati korist ni onaj ko je to naručio” navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Očigledno razočarani što Srbija pod vođstvom Aleksandra Vučića spasava živote građana i budućnost Srbije, i za to dobija priznanje od svih u zemlji i inostranstvu, Ristić i Rent-a-Rada pokušavaju da lažima i izmišljotinama skrenu pažnju javnosti sa pozitivnih podataka koje dobijamo svakoga dana o kretanju pandemije u našoj zemlji” dodaje se.

“Tužna Rent-a-Rada u suzama ispraća Vladu u Prištini koja je planirala da Srbe tera u nekakvu vojsku čineći od njih janjičare 21. veka. Očigledno da su propale njene kombinacije koje je planirala sa Aljbinom Kurtijem preko svog koalicionog parnera Nenada Rašića, koji se zbog kršenja zakona nalazi pod optužnicom. Dakle, da se preciznije izrazimo, Rent-a-Rada, koja je deo iste političke opcije i na izborima nastupila na listi sa Nenadom Rašićem koji je optužen za zloupotrebu službenog položaja, govori o kriminalu i korupciji, istovremeno ignorišući da je iz njene političke opcije prvi na listi pod optužnicom. Toliko o kredibilitetu” stoji u saopštenju.

“Uzgred, lista Rade Trajković na oktobarskim izborima osvojila je cela 672 glasa, odnosno 0,08 odsto, te je sad i svima van Kosova jasno kakav status i legitimitet ima Rent-a-Rada kod Srba na Kosovu” ističe se u saopštenju.

“Imajući u vidu da je Srpska lista na istim izborima osvojila 6,4 odsto ili 53.861 glasova, i izborila svih 10 poslaničkih mandata, o kredibilitetu politike države Srbije i Aleksandra Vučića na KiM, i podršci srpskog naroda u pokrajini, suvišno je trošiti reči” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još