• Početna>
  • Vesti>

Vučić zahvalio privrednicima na podršci u teškim vremenima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas volontere koji u “Štark areni” pakuju pakete pomoći za najstarije sugrađane u akciji koju su organizovali Privredna komora Srbije i Grad Beograd i zahvalio privrednicima koji su učestvovali u akciji. Predsednik je istakao da su privrednici pokazali ogromnu odgovornost, kao i borbenost i ljubav prema svojoj zemlji

Akciju pomoći za 173.000 Beograđana starijih od 65 godina čije su penzije manje od 30.000 dinara, podržali su MK Group, Atlantik Group, Nelt Co, Avala Ada, Alco Group- Pionir, Strauss Adriatic, Marbo – Pepsico, Bambi, Henkel Srbija, Podravka, Dobro jutro kafa, Mercator-S, Al Dahra, Yumis, N sport, Nicefoods restorani (McDonalds), Planet Win 365, Nestle Adriatic S, Milšped Group, Royal express, Žitounija, Jafa Crvenka, Drenik, Jungheinrich, Danubius, Sentela i Žitopromet Ruma.

Sa predsednikom su Arenu danas obišli i gradonačelnik Zoran Radojičić, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik PKS Marko Čadež.

Predsednik Vučić je razgovarao sa privrednicima koji su obezbedili namirnice za pakete pomoći i istakao je da se priprema veliki i ozbiljan paket mera za privrednike, koji će imati značajnu pomoć države. Šleperi sa namirnicama sinoć su stigli u “Štark arenu”, a danas je oko 350 volontera počelo sa pakovanjem paketa. Kako je ranije najavljeno, prve pakete pomoć penzioneri će dobiti sutra, najkasnije u petak, a dostava će trajati desetak dana, jer će se dnevno iz Arene slati oko 15.000 paketa.

Izvor: Saopštenje RKM

Comments

Pročitaj još