• Početna>
  • Vesti>

Krizni štab Opštine Zvečan: Nema slučajeva obolelih, apel građanima da poštuju preporuke

Šesta sednica Kriznog Štaba Opštine Zvečan, održana je danas u Opštini Zvečan povodom trenutne situacije. Krizni štab je zasedao u punom sastavu, kome je presedavao predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan, Ivan Todosijević – predsednik Kriznog Štaba.

Na sednici je zaključeno da su dosupni i dalje brojevi telefona Kriznog štaba Opštine Zvečan, koje građani mogu pozvati:028/664-728, 028/664-161,zatim da medicinska ekipa Rajske Banje u saradnji sa Domom zdravlja Zvečan, svakodnevno obilazi domaćinstva lica starijih od 65 godina. Volonteri su krenuli sa dostavom osnovnih životnih namirnica i lekova samačkim domaćinstvima starijim od 65 godina, i akcija se nastavlja.
Za sada nema slučajeva zaraženih virusom COVID-19. Upućuje se apel građanima da poštuju preporuku Vlade Republike Srbije, da lica starija od 65 godina ne izlaze iz svojih domova, kao i preporuku da niko od građana ne napušta svoje domove u vremenskom periodu od 20h do 5h ujutru.
Snabdevenost osnovnim životnim namirnicama je zadovoljavajuća za sada. Sve prodavnice, u skladu sa zabranom kretanja, prilagodile su svoje radno vreme od 06:00 do 19:30 časova.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica (saopštenje)

Comments

Pročitaj još