• Početna>
  • Vesti>

Đurić: Ristića boli što je Srbija povratila svoju čast

?????????????????????????????????????????????????????????

“Histerični napadi ljudi iz Saveza za Srbiju na predsednika Aleksandra Vučića još jednom potvrđuju da je namera te interesne grupe da izazivanjem društvene nestabilnosti na prepad zaposedne državne funkcije i državnu kasu iz koje su svojevremeno pograbili sve što se dalo oteti” saopštio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Slaviša Ristić, kao jedan od učesnika najveće otimačine nacionalnog bogatstva u istoriji Srbije, nakon što je pretio predsedniku Vučiću da će proći kao Zoran Đinđić, sada traži i da bude anatemisan, jer on bi da ga kazni i na onom svetu zbog toga što je lopove iz Saveza za Srbiju zaustavio u pljačkanju i haračenju Srba na Kosovu i Metohiji, dodaje se u saopštenju.

“Predsednik Vučić je Srbiju vratio na Kosovu i Metohiju nakon što su je Ristić i njegovi nekadašnji i sadašnji politički partneri odande oterali lopovlukom i kapitulantskim nagodbama sa međunarodnom zajednicom” dodaje se.

“Ristića, dakle, boli što je Srbija povratila svoju čast i što zemlje koje su u vreme njegove vlasti priznale jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova danas, zahvaljujući predsedniku Vučiću, povlače ta priznanja” navodi se.

“Slaviša Ristić i njemu slični politički marginalci jesu gubitnici tranzicije Srbije od ponižene i poharane zemlje ka uređenoj, demokratskoj i prosperitetnoj državi i otuda je njihovo nezadovoljstvo razumljivo, međutim građani im nikada neće dozvoliti da se vrate u pljačkaški pohod, a u tome im neće pomoći ni onostrane sile koje prizivaju” zaključuje se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još