Zapaljen automobil Slavka Simića

Automobil potpredsednika kosovske Skupštine i načelnika Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Slavka Simića, zapaljen je noćas u centru Leposavića, prenose mediji na Kosovu.

Do incidenta je došlo u ulici Milana Radulovića Krcuna u Leposaviću, nedaleko od zgrade u kojoj Simić živi. Povređenih nije bilo.

Kako za naš program potvrđuje portparol kosovske policije za sever Kosova Branislav Radović potvdrio je za Radio Kosovsku Mitrovicu da se požar dogodio 25 minuta iza ponoći . Reč je o putničkom vozilu marke “Pežo”, crne boje kosovskomitrovačkih registarskih oznaka, čiji je vlasnik Srbin sa inicijalima S.S. (1984).

“Vozilo je bilo parkirano u nedovršenoj garaži ispred zgrade u kojoj je stanovao vlasnik, na lice mesta izašli su priparnici vatrogasne jedinice i patrola Policijske stanice Leposavić”, rekao je Radović.

On je dodao da je požar lokalizovan, ali je vozilo čija je vrednost procenjena na oko šest hiljada evra, potpuno izgorelo.

“Regionalna istražna jedinica , forenzičari i protivpožrni inspektori obavil su uviđaj. Kontaktiran je dežurni tužilac koji je delo okarakterisao kao izazivanje opšte opasnosti”, rekao je Radović.

Istraga je u toku.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još