Spirić sa saradnicima u poseti porodici Simonović

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić je sa svojim saradnicima obišao porodicu Simonović u Kosovskoj Mitrovici.

Dušan, Nevena i Marko Simonović koji su pre nekoliko godina ostali bez oca, a nakon toga i majke, žive skromno a do danas, niko od njih nije bio zaposlen.

Predsednik Spirić je tom prilkom, najstarijem bratu Dušanu uručio ugovor za pripravnički rad u opštini.

“Najradosni hrišćanski praznik obeležavamo sa porodicom Simonović što je velika radost za sve nas. Ono što nas danas raduje, pored uručivanja ugovora jeste i okupljanje i da kažem da nisu zaboravljeni, da su deo nas, da ćemo svi zajedno biti složni i jedinstveni i ne dozvoliti da u prazničnim danima pogotovo kada se oslikava porodica, jedinstvo i ljubav, budu sami. Sve to će imati porodica Simonović kao i ostali građani. Mi smo tu i nastavićemo da ulepšavamo njihov život i unosimo radost” rekao je Spirić.

Dušan se zahvalio na podršci i istakao da potpisivanje ugovora znači finansijsku stabilnost za njegovu porodicu.

“Zahvalio bih se predsedniku i opštini na finansijskoj sigurnosti koja će puno da nam znači. Sigurno će biti bolje nego što je bilo. Mi smo uvek išli dan po dan, polako i tako ćemo i dalje. Sada je drugačije kada imamo stabilnu finansijsku sigurnost i to nam stvarno puno znači” rekao je Simonović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još