• Početna>
  • Vesti>

Prvorođenoj bebi prigodan poklon od JP “Mreža Most”

Drugog dana Nove godine u porodilištu u Kosovskoj Mitrovici ispred Javnog preduzeća “Mreža Most” urednik Ljiljana Janković je tradicionalno prvorođenoj bebi uručila prigodan poklon.

“Maloj devojčici želimo puno zdravlja, sreće i uspeha u životu “, rekla je Janković.

Ajete Dibrani iz Kosovske Mitrovice ponosna je majka koja je 1. januara rodila zdravu devojčicu. To je prva beba rođena 2020. godine u porodilištu u Kosovskoj Mitrovici.

“Ona mi je četvrto dete, zahvaljujem se na poklonu koji je moja ćerka dobila od TV “Most”, rekla je Ajete Dibrani.

“Ova godina je lepo počela, tokom noći, prvog januara imali smo tri porođaja. Prva beba rođena je u 2 časa i 35 minuta, prirodnim putem. Majka i beba se dobro osećaju. Ostala dva porođaja bila su carskim rezom. U 2019. godini imali smo 517 porođaja”, rekao je doktor Novica Đoković.

Kao i ranijih godina JP “Mreža Most” za prvorođenu bebu pripremila je prigodan poklon.

“Pravo je zadovoljstvo u prvim danima nove godine biti ovde u porodilištu u Kosovskoj Mitrovici. Mi želimo prvoj bebi, koja je došla na svet u Novoj godini, koja je simbol novog početka, novog života, da bude lepa, zdrava, srećna, uspešna na ponos ne samo svojih roditelja već i svih građana Kosovske Mitrovice”, rekla je Ljiljana Janković urednik TV Most.

Juče su porodilište i dečije odeljenje KBC Kosovska Mitrovica obišli i predstavnici lokalne samouprave u Mitrovici.

Statistika govori, kada je reč o našoj zemlji, da je najveći prirodni priraštaj u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još