Ivanović: Silvana Arsović puštena na kućno lečenje

Kosovska Mitrovica, 6. septembra 2018. - Direktor Klinicko-blnicckog centra Kosovska Mitrovica Milan Ivanovic izjavio je veceras da poruka predsednika kosovske skupstine Kadrija Veseljija da predsednik Srbije Aleksandar Vucic nema sta da trazi na Gazivodama predstavljaju jasnu pretnju i provokaciju, te da ce narod na KiM razumeti ako predsednik Vucic otkaze posetu nasoj juznoj pokrajini. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bg

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici doktor Milan Ivanović potvrdio je za Kosovo onlajn da je Silvana Arsović puštena na kućno lečenje.

“Silvana Arsović je juče otpuštena na kućno lečenje i ambulantski tretman posle višednevnog lečenja u bolnici i njeno opšte zdravstveno stanje je zadovoljavajuće”, rekao je Ivanović.

Prema njegovim rečima pacijentkinja je tražila da se njeno bolničko lečenje nastavi ambulantskim.

Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska u koronarnu jedinicu internog odeljenja Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici, Silvana Arsović je primljena 3. decembra na bolničko lečenje.

Protiv nje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Izvor: Kosovo onlajn

Comments

Pročitaj još