• Početna>
  • Vesti>

Đurić: Ništa albanske političke lidere ne ujedinjuje kao mržnja prema predsedniku Srbije

Ništa albanske političke lidere ne ujedinjuje kao mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, jer on nepokolebljivo udara u same temelje lažne kosovske državnosti, koja počiva na šovinizmu, fabrikacijama i izmišljotinama, kaže se u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.

“Laž se ne može nasilno nametnuti kao istina, makar bila izgovorena i hiljadu puta, jer i mi ćemo kao narod složno svih hiljadu puta stati u odbranu istine, mada i među nama pojedinci koji se nazivaju opozicijom ćute, jer su im draže laži prištinskih šovinista nego Vučićeva istina.

Tači, Haradinaj, Čitaku i Pacoli sa falangističkim žarom nastoje da opravdaju presudu Ivanu Todosijeviću, jer čitava njihova karijera je izgrađena na lažima” navodi Đurić.

Ivan Todosijević je drakonski kažnjen zato što je izgovorio nešto što su potvrdili i naši pravosudni organi i međunarodni forenzičari, a jedina njegova krivica je to što nije pognuo glavu i dozvolio da srpski narod bude optuživan za stvari koje nije počinio, kaže Đurić.

Predsednik Vučić će svaki put stati u odbranu pravde i ljudi koji su spremni da se izlože neprijatnostima i rizicima da bi odbranili svoje pravo da govore istinu.

Izvor: RKM; saopštenje

Comments

Pročitaj još