• Početna>
  • Vesti>

Lana Toković: Želim vam da svakog dana zajednički izmamimo što više osmeha slušaocima

Priznata umetnica i muzička urednica JP „Mreža Most“ Lana Toković  poželela je Radiju Kosovska Mitrovica da svake godine bude za rođendan nasmejano i veselo, i da svakog dana zajednički uspemo da izmamimo što više osmeha slušaocima radija.

Lana Toković je istakla da mešanje muzičkih žanrova u radio programu jeste dobro. „Forma je nešto što je uokvireno i svako ko je formatiran nek sluša formatirane radije, a ko je širokog spektra i shvatanja, i različitog raspoloženja treba da ostane uz ovaj radio 24 sata, jer će se lepo provesti, a i lepo setiti nekih dobrih pesama, a i čuti nešto pametno i biti obavešten o tome šta se dešava.  Ne treba ništa zaboravljati, osim stvari koje su ružne, ali mahom ono što vi emitujete obično plasira neko sećanje, jer mi kad god dolazimo i vraćamo se , usput slušamo radio i onda se setim tako nekih stvari poptuno zaboravljenih koje odmah nose i uspomene i put prođe i lakše i brže“ rekla je Toković.

Radio Kosovska Mitrovica osvežila je svoj program novim rođendanskim, ali i paketom novih radio džinglova, na kom je radio tim Lane Toković. U toku je izrada i novih špica i džinglova. Na pitanje kako to izgleda u studiju Lana kaže: „Svako papir i olovku i krećemo polako, svaka ideja se skoro usvaja, onda krenu polako da se rade songovi, obavezan je klavir, pa ide polako melodija, ali pustićemo prvo slušaoce da se iznenade kad stignu novi“  kaže muzička urednica i ističe da je sve autorska muzika, i da se trude da novim glasovima i doskočicama sve bude zanimljivo.

Lana je istakla da svi odlično svi rade svoj posao, kada je muzički odabir u pitanju, pa njoj ostaje više vremena da komponuje za nas, i osvežava program novim džinglovima, špicama, materijalom za radio i televizije.

Našem radiju je poželela da program obogatimo i noćnim programom u budućnosti. „Želim vam progrma za laku nož, kad neko ima nesanicu, kad ne može da spava, glas svih vaših spikera i voditelja uvek može da umiri, kada bi možda neko hteo da se pojada, da ima kome“ rekla je Lana Toković.   Obećala je da će kada svi džinglovi da će doći svi učesnici, članovi grupe „Lana i Aldo“ , kao i glumica i džez pevačica Sanja Pešić, čiji glas je poznat po drugim nekadašnjim radijima. „Nadam se da ovaj rođendanski poklon , ne u celosti, već koliko toliko ulepša ovo veselje“.

Poslušajte razgovor u celini:

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još