Pijani pucali iz vozila u pokretu

Foto: Kosovska policija

Dvojicu Srba osumnjičenih da su sinoć u Vardarskoj ulici u Severnoj Mitrovici pucali iz vozila u pokretu privela je policija, potvrdio je za Kosovo Onlajn portparol Kosovske policije Branislav Radović i pojasnio da im se na teret stavlja neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja.

“Sinoć, oko 23 časa policija je dobila informaciju da je osoba iz vozila u pokretu marke Golf, beogradskih registarskih oznaka, pucala u nepoznatom pravcu iz automatske puške”,  rekao je Radović i dodao da je policija dvojicu osumnjičenih Srba V. V. (1981.) i M. R. (1987.)  pronašla u jednoj kafani u ovoj ulici a tokom pregleda automobila koji je bio parkiran ispred  objekta, pronašla i oružje.

Saslušana su i dva lica u svojstvu svedoka. Osumnjičeni su sinoć pušteni jer su bili pod dejstvom alkohola i naloženo im je da se danas obrate policijskim organima, rekao je policijski portparol.

Slučaj je otvoren i klasifikovan kao neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja i upotreba oružja ili opasnog oruđa.

Izvor Kosovo Online

Comments

Pročitaj još