Gimnaziji u Kosovskoj Mitrovici vredna donacija

U okviru saradnje škola Gimnaziju u Kosovskoj Mitrovici posetila je delegacija srednje škole „Lukijan Mušicki” iz Temerina i učenicima i zaposlenima darovala vredne poklone. Lap top, kompjuter i kancelarijski pribor pomoći će radu škole.

Ova vredna donacija svakako je od velikog značaja za učenike i profesore Gimnazije u Kosovskoj Mitrovici i mnogo će im pomoći u daljem tadu, ali više od poklona im znači podrška prijatelja.

“Zahvalni smo im što sarađuju sa nama, što se interesuju za našu situaciju, osećaju da smo prijatelji, i mi i oni. Hteli su da dođu i donesu poklone iz njihovog grada, tako da smo jako zadovoljni što imaju razumevanja za nas i što ćemo da sarađujemo i u narednom periodu”, kaže za TV Most Slobodan Mihajlović, direktor Gimnazije Kosovska Mitrovica.

Delegacija bratske škole “Lukijan Mušicki” iz Temerina prvi put je u poseti Gimnaziji u Kosovskoj Mitrovici, ali kako kažu nadaju se dugovečnoj i uspešnoj saradnji.

“Znamo gde živite, gde radite, znamo u kakvim uslovima funkcionišu, borave i rade nastavnici, učenici i svi zaposleni ovde u Kosovskoj Mitrovici tako da smo organizovali mini humanitarnu akciju koja će nadam se biti i dalje realizovana. Učestvovali su učenici i nastavnici, Opština Temerin, Javno komunalno preduzeće, Turistička agencija”, rekao je Milomir Radić, direktor škole „Lukijan Mušicki“ Temerin.

Tokom boravka na severu KiM gosti iz Temerina će obići manastire Banjska i Duboki Potok i jezero Gazivode.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još