• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija privela dva lica osumnjičena za krađu novca i automobila

Na severu Kosova i Metohije danas je sprovedena akcija kosovske policije u kojoj su privedena dva lica osumnjičena za krivična dela, krađu novca i automobila.

“Policijska kontrola policijske stanice Leposavić je pronašla vozilo “Golf 3″ crvene boje čačanskih registarskih oznaka, koje je po poslednjim informacijama traženo. Privedena su i dva lica čiji su inicjiali H.F. (1974) iz Novog Pazara i L.R. (1982.) takođe iz Novog Pazara” rekao je za program Radio Kosovske Mitrovice regionalni portparol kosovske policijske službe za region sever Branislav Radović.

Radović dodaje da je u protekim danima bilo više hapšenja i privođenja, sa čim je javnost bila upoznata.

“Oba lica su dovedena do baze kao i vozilo, a detaljnim pretresom vozila pronađena je torbica vlasnika sa inicijalima Lj.V. iz Grabovca (Zvečan), inače jednog od oštećenih u nizu krivičnih dela koja su se dešavala u prethodnom periodu. Torbica je nađena sa ličnim dokumentima, platnim karticama i pečatima firme. U tom sklopu sledi obimna i detaljna istraga” rekao je Radović.

Nakon policijske obrade u policijskog stanici u Leposaviću osumnjičena lica će preuzeti policijska stanica Zvečan, jer su krivična dela izvršena na celom severu Kosova i Metohije.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još