• Početna>
  • Vesti>

Pritvor za trojicu policajaca jutros uhapšenih u Severnoj Mitrovici

Istražitelji Istražnog odeljenja PIK obavili su razgovore sa osumnjičenima koji su uhapšeni u ranim jutarnjim časovima u Severnoj Mitrovici, pod sumnjom da su izvršili krivična dela „Organizovani kriminal“ i „Zloupotreba službenog položaja“, saopsteno je iz Policijskog inspektorata Kosova.

Uhapšenim službenicima (policijski poručnik sa inicijalima Z.R, narednik policije N.G i policijski službenik L.V) određen je pritvor 48 sati po odluci nadležnog tužioca.

Kosovski policijski inspektorat saopštio je jutros da su istražitelji PIK u saradnji sa kosovskom policijom uhapsili tri policajca u ranim jutarnjim časovima u Severnoj Mitrovici.

Današnja operacija je sprovedena po nalogu Specijalnog tužilaštva Kosova nastavak je operacije koja je izvedena u maju ove godine, kodnog naziva “krijumčarenje”.

Hapšenje trojice osumnjičenih (policijskog poručnika, narednika i policajca) izvršeno je naredbom Specijalnog tužilaštva zbog sumnje da su izvršili krivična dela “Organizovani kriminal” i “Zloupotreba službenog položaja”.

Izvor: Kosovo online

Comments

Pročitaj još