Srpska lista: Šovinistička farsa se nastavlja

Šovinistička farsa se nastavlja u Prištini prebrojavanjem glasova raseljenih Srba u skafanaderima koji su na Kosovu i Metohiji poslednji put viđeni prilikom epidemije variole vere, ističe se u saopštenju Srpske liste.

“Sramni pokušaj sa namerom da se manipuliše glasovima u cilju otimanja mandata od srpskog naroda i uguravanja za Prištinu podobnijih Srba, odigrava se pred očima međunarodnih predstavnika, koji po pravilu ćute” dodaje se u saopštenju.

“Ovom prilikom obaveštavamo javnost da su posmatrači Srpske liste zahtevali da prisustvuju brojanju glasova bez ikakve zaštitne opreme, jer je više nego jasno da je ovo fabrikovano trovanje izmišljotina, ali im to nije dozvoljeno” ističe se u saopštenju.

“Srpska lista ističe da neće dozvoliti da bilo ko manipuliše i prekraćuje izbornu volju srpskog naroda. Na izborima 6. oktobra je jasno poručeno da Srbe u Prištini zastupaju odgovorni, časni i ponosni Srbi i Srpkinje, a da klikoglavci i poltroni albanskih partija presvučeni u lažne predstavnike Srba idu u političku istoriju” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još