• Početna>
  • Vesti>

Ivančević: Ispunili smo očekivanja slušalaca, radićemo da postignemo i više kod gledalaca

Vaš rad je počeo u najtežem trenutku za naš narod na Kosovu i Metohiji. U tim vremenima bili ste jedini oslonac, jedini prozor u svet, jedini glas koji se čuo o muci i nevolji koje su nas tada zadesile, i zato vam sada sa ponosom čestitam 20 godina postojanja i zahvaljujem se na saradnji, koja traje već pune četiri godine, poručila je generalni direktor JP Mreža Most u uživo uključenju u Jutarnjem programu RTV Gračanica, čestitajući tom prilikom jubilarnu 20-tu godišnjicu rada i postojanja Radio Gračanice.

Radio Gračanica je osnovana 21. oktobra 1999.godine. Osnovali su je radnici Radio Televizije Priština. Danas funkcioniše u sistemu JP Mreža Most.

“Zahvaljujem vam se na svemu što ste uradili i u Radio Gračanici, a sada i u Radio Televiziji Gračanica i morala bih da istaknem da ste i jedan od važnijih oslonaca JP Mreža Most, koje ne bi bilo ovako uspešno da nije poslovnih jedinica koje ga čine. Ono što je najvažnije u radu i postojanju jednog medija jeste da je u narodu prepoznat kao neophodan, što je slučaj sa Radio Gračanicom, koja je nesumnjivo ispunila očekivanja svojih slušalaca, jer o tome govori i vaša slušanost koja je na zavidnom nivou. Morate nastaviti dalje, ne smete se opuštati jer uvek može bolje, a ja molim naše slušaoce i gledaoce da nam dalje usmeravaju na rad i šalju sugestije, a na nama je da ispunimo njihove želje”, istakla je Ivančević.

Prema rečima Ivančević, Radio Gračanica je nedavno opremljenja savremenom opremom, a u planu je dalje opremanje Radio Televizije Gračanica.

“U narednoj godini očekuju nas dva važna projekta kojima ćemo da pojačamo RTV Gračanica u smislu digitalizacije, s obzirom da je to naša obaveza, a pored svega navedenog očekuje nas i izgradnja nove zgrade za TV Most u Zvečanu, što govori o tome koliko će nastupajuća godina biti naporna za nas. Još jednom bih naglasila da ćemo u skorijoj budućnosti poraditi na osavremenjavanju televizijske opreme, povećavanju obima i kvaliteta vašeg programa, a za sve to je najbitnije da svi lepo sarađujemo”.

Generalni direktor JP Mreža Most Slađana Ivančević je u svom obraćanju našim gledaocima i slušaocima najavila i novi filmski, serijski i dečiji program koji će na našim televizijama početi u novembru mesecu.

“Naši gledaoci će uskoro moći da uživaju u zaista bogatom programskom sadržaju, čemu će doprineti i nova tehnika koju ćemo obezbediti”, poručila je Ivančević.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još