• Početna>
  • Vesti>

Đurić čestitao rođendan i poželeo još mnogo uspešnih godina RTV Gračanica

Povodom 20 godina postojanja Radio Gračanice, a od pre tri godine RTV Gračanica, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić uputio je među prvima čestitku.

Prenosimo u celosti:

Poštovani gospodine Miciću,

U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, Vama, članovima redakcije i svim zaposlenima čestitam jubilej, 20 godina postojanja i uspešnog rada vašeg radija.

Pune dve decenije vaš radio iz dana u dan objektivno i profesionalno izveštava o domaćim i svetskim političkim događanjima, ali pre svega o životu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Deleći sudbinu našeg naroda u prokrajini, punu izazova, teških trenutaka i iskušenja, uvek ste se dosledno zalagali za mir i toleranciju i na taj način pokazali odgovornost prema profesiji i prema istorijskom trenutku u kome se nalazimo.

Radio televizija „Gračanica“, koja u okviru vaše kuće postoji nešto više od tri godine, svojim sadržajnim i kvalitetnim programom opravdala je očekivanja gledalaca, o čemu najbolje svedoči velika gledanost vašeg programa.

Sve ono što ste kao medijska kuća uradili u protekle dve decenije zaslužuje pohvale, čestitke i svaku moguću podrušku, moju i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Želim vam još mnogo uspešnih godina, tokom kojih će profesionalizam i objektivnost ostati vaša ideja vodilja, a nacionalni interesi srpskog naroda na Kosovu i Metohiji svakodnevna tema i briga.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još