Čestitke Radio televiziji Gračanica

Povodom 20 godina rada i postojanja Radio Gračanice, predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uputio je čestitku u svoje lično ime i u ime rukovodstva Opštine Gračanica

“Radio Gračanica nastavlja da bude stožer informisanosti našeg naroda i da svojim prisustvom uvek i na najvažnijim mestima opravda svoje postojanje.

Objektivnost, istina i briga za naš narod i institucije ostale su vaša glavna misija uprkos teškom periodu kroz koji su prolazili delići sudbine svih nas.

Čestitam vam jubilej, nastavite da napredujete i da se usavršavate, a u Opštini Gračanica ćete uvek imati iskrenu podršku”, stoji u čestitki Popovića.

Čestitku je uputio i predsednik Srpske liste Goran Rakić

“Pravo da se čuje istina o Kosovu i Metohiji i stradanju srpskog naroda 1999. godine je nesumnjivo bio motiv da Radio Gračanica u etar pošalje prve vesti. Dve decenije kasnije, vi ste i dalje riznica informacija o životu Srba na centralnom Kosovu i Metohiji, ali i svedok svih dešavanja na ovim prostorima.

Hvala vam što svojim radom, a uz podršku Vlade Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju i dalje opstajete i ostajete u našoj Gračanici na radost svih naših građana, a svojim profesionalnim radom postavljanje nove standarde u oblasti informisanja.

U ime Srpske liste i svoje lično ime, čestitam vam jubilej, 20 godina Radija Gračanica, uz želju da dugo trajete i budete servis svojih slušalaca i gledalaca”, napisao je Rakić.

Čestitke je uputio i predsednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Milorad Arlov.

“Poštovani direktore i svi zaposleni u Radio Televiziji Gračanica. Srećan Vam 20 rođendan i 20 godina postojanja radio Gračanice i nekoliko godina postojanja TV Gračanica u mreži TV Most. Želim Vam mnogo poslovnog uspeha, prosperita, tehnološki, kadrovski napredak i mnogo ohrabrujućih vesti za srpski narod na Kosovu i Metohiji. Stasali ste i nastali pre 20 godina zajedno sa mukom srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Veliki ste oslonac opstanka i podrške Srbima u Gračanici i svim okolnim mestima na centralom Kosmetu. Hvala Vam što zajedno sa TV Mostom i svim ostalim medijskim kućama pratite i tako pomažete humane aktivnosti našeg Odbora posvećene Srbima i srpskoj deci, učenicima, bolesnoj deci i mladima sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji. Želim Vam da večno trajete na medijskom nebu i prenosite Vašim slušaocima i gledaocima srpsku kulturu, tradiciju, običaje, jezik i srpsku duhovnost na Kosovu i Metohiji. Srećno u miru slavili i dočekivali sve naredne godišnjice i rođendane” istakao je Arlov.

Izvor: RTV Gračanica

Comments