• Početna>
  • Vesti>

U Mitrovačkom dvoru danas i sutra prvo gejming takmičenje

Prvo zvanično esports-gejming takmičenje održaće se danas i sutra u sali mitrovačkog dvora u Kosovskoj Mitrovici. Ekipe će se takmičiti za mesto među TOP4 tima za regionalno finale koje će biti održano u Beogradu.

Na prvom WESG Invitational 2019 odmeriće snage najbolji timovi Dota2, CS:GOUrban Gaming, Killzone, Closed Movement i igrači Fortnite, PES20.

Timovi će se prvo sastati u Best of 1, gde će svaka ekipa igrati sa svakom jedan meč, sa ciljem da sebi obezbedi mesto u finalu. Nakon elimisanja slabijih timova, pobednici će proći dalje u polufinale i finale koje će odlučiti šampiona.

Finale se igra na dve od tri dobijene partije. Eliminaciona faza počinje u 12 časova dok su velika finala zakazana danas (CSGO i PES) i sutra (Dota2 i Fortnite) u 20 časova.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo preneti deo gejming atmosfere u Kosovsku Mitrovicu. Pozvali smo sve Fortnite i PES igrače i CSGO i Dota2 timove, kao i sve ljubitelje gejming kulture da nam se pridruže na prvom zvaničnom takmičenju na Kosovu i Metohiji”,rekao je Nemanja Manitašević iz Ares Gaming-a

Ovaj turnir organizuju Ares Gaming i Privremeni organ Kosovske Mitrovice.

Izvor: Kossev

Foto: ilustracija, arhiva

Comments

Pročitaj još