• Početna>
  • Vesti>

Mihajlović: Glas za SL put za očuvanje srpskog naroda na KiM

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović pozvala je danas Srbe i Srpkinje sa Kosova i Metohije da u nedelju izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu, jer je to put, kako kaže, zajedno sa Beogradom, da se sačuva srpski narod u južnoj srpskoj pokrajini.

Mihajlović je, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše fotografiju koju je Krik objavio, a na kojoj se vide Goran Rakić, Zoran Radoičić i Bedžet Pacoli na jahti kod Budve 2017. godine, ukazala da je fotografija, kao i mnogo toga drugog, objavljena “u kontekstu izbora na KiM”, i istakla da ne želi takve stvari da komentariše dok se ne zvrše izbori na KiM.

“Još jednom poziv svim Srbima i Srpkinjama na KiM da izađu na izbore u nedelju i glasaju za Srpsku listu. Ništa dalje od toga ne bih komentarisala, zato što mislim da je mnogo toga u kontekstu izbora i dajte da se završe izbori, pa ćemo posle praviti druge komentare”, rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrstrukture.

Upitana i da prokomentariše natpise tabloida koji njeno ime stavljaju u kontekst određenih promena u vladi i pre izbora, Mihajlović odgovara da se takve spekulacije u medijima ne pojavljuju prvi put, već da se dešavaju godinama, dodajući da se takvim natpisima nanosi šteta svima.

“Naročito se nanosi šteta Vladi Srbije, jer se time šalje poruka da vlada ne radi kako treba. Mislim da sve što se tiče rezultata rada vlade određuju pre svega građani, pa će to građani i odrediti, a naše je da radimo naš posao”, rekla je Mihajlović.

Izvor: TV Most / Tanjug

Comments

Pročitaj još