SLS nastavila kampanju posetom severu Kosova

Samostalna liberalna stranka (SLS) nastavila je svoju kampanju povodom predstojećih vandrednih parlamentarnih izbora. Predsednik stranke Slobodan Petrović, zajedno sa kandidatima za poslanike, posetio je danas Severnu Mitrovicu i Zubin Potok.

U saopštenju SLS-a navodi im se da tokom celodnevne posete severu Kosova pridružio i odbornik GI SDP  opštini Severna Mitrovica, Dušan Milunović.

“Samostalna liberalana stranka ovom prilikom izražava veliku zahvalnost odborniku GI SDP, Dušanu Milunoviću što je kao odbornik i predstavnik naroda doprineo boljem shvatanju prava na slobodu mišljenja i izbora”, navodi se u saopštenju SLS.

Tokom današnje posete kandidati za narodne poslanike ispred SLS obišli su porodice Perić i Đorđević. 

“Posetu su iskoristili da razgovaraju i sa građanima u ovim opštinama o problemima sa kojima se susreću i o nalaženju alternativnih rešenja ovih problema. Kao najveći problem građani su naveli nezaposlenost, nedovoljno razvijena ekonomija i loša bezbednosna situacija što dovodi do sve većeg broja mladih ljudi koji odlaze sa ovih prostora”, stoji u saopštenju.

Predstavnici Samostalne liberalne stranke su poručuili da će kao i do sada zastupati njihove interese, zalagati se za bolji život i opstanak građana i uticati na rešavanje gorućih problema i u severnim opštinama na Kosovu.

Izvor: Kosovo online

Comments

Pročitaj još