SL: Ignjatovića izviždali meštani sela Vuča

U saopštenju koje je nam je prosledila Srpska lista stoji da su juče održali tri veličanstvena skupa u selima Mesne zajednice Sočanica u opštini Leposavić.

“Na svim skupovima naši sugrađani su jednodušno podržali politiku predsednika Aleksandra Vučića i jedinstvo koje je rezultat uspostavljanja Srpske liste, kao državnog projekta naše otadžbine, sa ciljem zaštite interesa srpskog narod i države Srbije na Kosovu i Metohiji.

Ponosni smo na činjenicu da je srpski narod duboko svestan situacije u kojoj se nalazimo i potrebe da snažno i složno nastupamo u borbi za bolje sutra svih naših građana.

Čast je biti među srpskim domaćinima koji dobro znaju šta je muka, ali oni znaju da jedino složni i jedinstveni sa Srpskom listom kao legitimnim predstavnikom mogu odbraniti svoje pravo na postojanje na Kosovu i Metohiju”,kaže se u saopštenju Srpske liste.

“Nažalost, plaćenici Prištine nisu srećni zbog naše sloge. Po ko zna čijem nalogu na jednom od skupova se pojavio pristalica i kandidat za poslanika Andrija Ignjatović, koga je nominovala kriminalnalno porodična stranka Jablanović.Ipak, raduje nas da je pokušaj Jablanovićevog poslušnika da isprovocira i sukobi se sa članovima Srpske liste i meštanima sela Vuča, naišao na snažan otpor njegovih komšija i rođaka, koji su ga zbog neprimerenog ponašanja izviždali i tražili da napusti skup Srpske liste, nakon čega je Ignjatović, skup napustio posramljen od čestitih i poštenih domaćina ovog ponosnog sela.

Opštinski odbor Srpske liste Leposavić, zahvaljuje svojim sugrađanima, koji nisu dozvolili slepim prištinskim poslušnicima da izazovu namerne incidente na ovako veličanstvenim skupovima”,stoji na kraju saopštenja.

Izvor: RKM (saopštenje)

Comments

Pročitaj još