Jevtić: Đilas i njegova rešenja

“U trenutku naše nimalo lake borbe za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji, u trenutku kada svakodnevno obilazimo naše sunarodnike širom Kosmeta, oglasi se tajkun Đilas koji je sa svojim pajtosima u vreme vladanja zavili sve nas Srbe na Kosmetu u crno, sa nekim navodnim ”planom za Kosovo”” navodi u saopštenju potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić.

“Oni kojima Albanci posvećuju knjige zahvalnosti za doprinos nezavisnosti Kosova, oni koji su postavljajući pitanja Međunarodnom sudu pravde u Hagu dali još jedan argument u ruke Albancima da, između ostalog pišu knjige o tome kako je Kosovo dobilo pečat nezavisnosti odlukom tog Suda na zahtev tadašnje vlasti u Srbiji, oni koji su postavili granicu između Srba i Srba na Brnjaku i Jarinju, taj isti tajkun Dragan Đilas sa svojim pajtosima Vukom Jeremićem, Borkom Stefanovićem i Borisom Tadićem bi da nas vrate u to njihovo vreme katastrofalne i pljačkaške politike sada nekakvim planom za Kosovo?” dodaje se u saopštenju.

“E pa gospodo neće moći. Prozreli smo vas odavno, svaki Srbin i svaka Srpkinja zna kakve ste štetočine i kakve su vam namere. To što tajkun Đilas naziva ”planom” jeste plan koji podrazumeva kako da se vrate u 2012. godinu kada su se bogatili i pljačkali građane Srbije, pretili časnim policajcima zbog toga što rade svoj posao. Dosta je narodu više bahatog Đilasa i Jeremića, dosta je srpskom narodu više nesposobnog i ”prepametnog” i nedodirljivog Borka Stefanovića i manekena Borisa Tadića. Dok su se oni bahatili, pametovali i šetkali, Kosovo je proglasilo nezavisnost” ističe se u saopštenju.

“Oni koji su danas najveći heroji Albanaca u Prištini, oni kojima kao da nije dosta to što su ih već sada Albanci u svojim knjigama veličaju, ti isti Đilas, Jeremić, Stefanović i Tadić bi nastavili da profitiraju na muci srpskog naroda na Kosmetu, kako bi valjda dobili i po koju ulicu u spomenik u Prištini” stojiu saopštenju.

“Srbi sa Kosmeta imaju poruku za tajkuna i bahatog Đilasa i njegove pajtose: dalje ruke od nas, vaše planove zadržite za sebe jer ste se već dovoljno pokazali i dokazali koliko štete ste naneli našoj poziciji i životu ne samo na Kosovu, nego i u čitavoj Srbiji. Ta vaša džu-boks politika više ne prolazi, a vaše kandidate na izborima 6. oktobra ćemo još jednom kazniti i poslati u istoriju” navodi se u saopštenju potpredsednika Srpske liste Dalibora Jevtića.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još