• Početna>
  • Vesti>

Jevtić: Nije prvi put da Jablanović pokušava da skrene pažnju na sebe

“Ne želeći da posebnu važnost dajemo Porodičnoj kriminalnoj stranci (PKS-u) porodice Jablanović, pitamo se samo kakvo je to vreme na Kosmetu došlo kada se za predstavnike Srba predstavljaju oni koji podržavaju odluku CIK-a da se na dozvoli glasanje sa srskim ličnim kartama i Srbima oduzme pravo glasa, pravo da biraju svoje predstavnike?” navodi se u saopštenju potpredsednika Srpske liste Dalibora Jevtića.

“Ali to je samo poslednji stav ove nazovi stranke koja će još jednom na izborima doživeti politički šamar od strane srpskog naroda. Nije prvi put da Jablanović pokušava da skrene pažnju na sebe svojim pismima, saopštenjima i ”eksluzivnim informacijama” jer, kada čovek poput njega, nema šta drugo osim da sedi za kompjuterom i u dogovoru sa svojim pajtosima i saborcima iz Saveza sa Srbiju, Sljobom Petrovićem i Radom Trajković, pokušava da pametuje” dodaje se u saopštenju.

“Umesto što pitanje postavlja onima koje srpski narod poštuje i ceni, onima koji su svakodnevno sa narodom, neka pitanje postavi članu svog Glavnog odbora pomenute partije PKS, koji je, gle čuda, njegov otac, bivši gradonačelnik Leposavića protiv koje su pokrenute istrage za zloupotrebe službenog položaja i dodelu tendera bez procedura” dodaje se.

“Ako mlađani Jablan misli da će se dodvoravanjem mentorima izbeći pravdu i zakon i sudski proces grdno se vara. A o tome ko i koliko vredi, ko je i koliko poštovan kod srspskog naroda govori i činjenica da je Jablan jedva ubedio svoju užu i širu porodicu da mu budu kandidati na listi, od tate do supruge koja ima posebnog iskustva u politici” stoji u saopštenju.

“Na tv duel ili bilo kakav može da pozove jedino svoju suprugu, tatu, eventulano poštara Slobu iz Lapljeg Sela i baba Radu sa Savskog Venca”.

“Srpska lista je bila i ostaće stub opstanka i uvek uz svoju državu Srbiju, za razliku od ovih familijarnih klanova koji su navikli da se bogate na račun muke srpskog naroda pri tom ne birajući sredstva izdaje interesa Srba na Kosmetu” zaključuje se u saopštenju potpredsednika Srpske liste Dalibora Jevtića.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još