• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Opštinski odbor SLS-a Kosovska Kamenica kolektivno pristupio Srpskoj listi; Petrović demantuje

Foto: Srpska lista

Srpska lista saopštila je da  pozdravlja odluku Opštinskog odbora Samostalne liberalne stranke u Kosovskoj Kamenici da kolektivno pristupi Srpskoj listi.

“ Opšte je poznat stav Srpske liste da na Kosovu i Metohiji nema mesta podelama, da su jedinstvo, sloga i zajedništvo najjači bedem odbrane srpskog naroda. Samo okupljeni oko barjaka Srpske liste, naše države Srbije i politike predsednika Aleksandra Vučića Srbi na Kosmetu mogu odoleti iskušenjima i prebroditi prepreke koje nas u narednom periodu očekuju” saopštila je Srpska i pozvala sve “nacionalno svesne i odgovorno građane da pristupe Srpskoj listi, odbace sve lične odnose koji mogu biti razlog naših podela i radost neprijatelja srpskog naroda”.

Ovi izbori nisu trenutak za političke kalkulacije, odluka je prosta, hoćemo li opstati na Kosovu i Metohiji ili nestati pod naletima onih koji već 20 godine rade protiv postojanja srpskog naroda na našim ognjištima, zaključuje se u saopštenju. Srpska lista dostavila je i saopštenje Opštinskog odbora Samostalne liberalne stranke u Kosovskoj Kamenici.

Srpska je u subotu saopštila da je ovoj partiji pristupilo i članstvo Opštinskog odbora SLS Gnjilane. Srpska lista je dostavila i saopštenje za javnost, kako su naveli, OO Kosovska Kamenica.

Slobodan Petrović, predsednik Samostalne liberalne stranke, u izjavi za naš program, tvrdi da je potpis Slaviše Anđelkovića falsifikat i da će se time narednih dana baviti nadležni organi.

Comments

Pročitaj još