• Početna>
  • Vesti>

Leposavić: Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović otvaraju turnir “Prijateljstvo 2019”

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Prijateljstvo 2019“ 47. po redu, u organizaciji Sportskog futsal udruženja „Leposavić 2018“, u saradnji sa Sportsko-turističkom organizacijom, a pod pokroviteljstvom opštine Leposavić, biće svečano otvoren u subotu, 03.08.2019. godine na školskom terenu Osnovne škole „Leposavić“ u Leposaviću, sa početkom u 21ʰ. Ovogodišnji organizatori, uz podršku lokalne samouprave, potrudili su se da u susret Svetskom prvenstvu u košarci, te večeri ugoste velika imena srpskog sporta i na taj način svim posetiocima turnira prirede nezaboravan doživljaj uz proslavljene šampione.

Početak ove značajne sportske manifestacije u našoj Opštini obeležiće prisustvo velikana srpske košarke, sadašnjeg selektora košarkaške repezentacije Srbije, Aleksandra Saše Đorđevića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije, istaknutog reprezentativca, Predraga Saše Danilovića.

U skladu sa tim, planirano je da predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić sa saradnicima, priredi prijem selektora košarkaške repezentacije Srbije, Aleksandra Saše Đorđevića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije, istaknutog reprezentativca, Predraga Danilovića, u zgradi Opštine, u 20ʰ.

Po završetku prijema, sledi obilazak hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću, a nakon toga svečano otvaranje turnira u prisustvu proslavljenih šampiona, na školskom terenu OŠ „Leposavić“, u 21ʰ.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Comments

Pročitaj još